Spring til indhold

Blend-A

Vi tilbyder lige nu et fleksibelt online behandlingstilbud, der kombinerer behandling over nettet og fysisk fremmøde

Vi kan nu tilbyde et helt nyt behandlingstilbud til dig, der drikker lidt for meget. Tilbuddet kombinerer fysisk fremmøde med online øvelser, du kan lave hjemmefra. Det er gratis og kræver ingen henvisning.  

Det nye tilbud er en del af forskningsprojektet Blended Care for Alcohol Use Disorder (Blend-A). ’Blended Care’, som det kaldes, når man kombinerer fysisk fremmøde med et online forløb, bliver allerede brugt i bl.a. Holland, Sverige og Norge. Resultaterne her er lovende.

Det tyder bl.a. på at kombination af online træning og fysisk fremmøde har positiv effekt på problemer som adgang til behandling, fastholdelse af behandlingsindsats og udeblivelser. Der er begrænsede erfaringer med Blended Care i alkoholbehandlingen i Danmark. Blend-A vil derfor undersøge effekten ved et behandlingstilbud på alkoholområdet.

Projektet er finansieret af forskningsmidler fra TrygFonden og bliver udført i samarbejde med 18 danske kommuner. Forventningen er, at mellem 800-1000 patienter vil gøre brug af behandlingstilbuddet i projektperioden, som varer fra 2020 til 2023.

Se, om Blend-A er noget for dig

Find praktiske oplysninger hér


Feedback

Sidst opdateret

24.09.2020

Ansvarlig redaktør

Charlotte Heding